Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Otec (36) nechal svoje dcérky (†3,4) tancovať: Pri tom ich surovo zadusil vankúšom!

Sestričky Indianna (†3) a Savannah (†4)
Sestričky Indianna (†3) a Savannah (†4) (Zdroj: Foto: polícia)

MELBOURNE - Chladnokrvný čin otca dvoch dcéreniek (†3, 4) Charlesa Amona Mihayoho (36) otriasol celou Austráliou. Dievčatkám obliekol šatočky, obul balerínky, nechal ich tancovať a potom ich surovo zadusil vankúšom. Všetko kvôli tomu, že si jeho partnerka, mama dievčatiek, našla iného.

Charles Amon Mihayo z Melbourne sa súdil so svojou partnerkou o opatrovníctvo dvoch dcérok Indianny (†3) a Savannah (†4). Boj o dievčatká skončil najhoršie, ako mohol, keď si ich mama našla iného.

Dcérkam v osudný deň kúpil nové šatočky a strieborné balerínky. Prišiel do domu rodičov svojej exmanželky a zavrel sa s dievčatkami do izby. Pred tým im povedal, že sa o desať minút ukážu mamičke. Sestričky sa do baletných kostýmov prezliekli a muž ich nechal tancovať na melódiu z rozprávky Ľadová kráľovná. 

Za svojimi dcérkami sa vybrala ich mama, ale dvere boli zamknuté. Vedela však, že sú všetci vnútri, preto privolala policajtov.

Ako informuje abc.net.au, počas toho, čo dievčatká tancovali, si ich otec natáčal na mobil. Zobral do rúk vankúš a surovo ich začal dusiť, až kým sa prestali hýbať.

Medzi tým dorazila na miesto polícia a dožadovala sa vstúpiť do izby, kde bol otec s deťmi zamknutý. Cez dvere im zakričal, nech minútu počkajú, pretože jeho dcérky sa prezliekajú. Keď sa muži zákona dostali dnu, ostali zhrození. Otec im povedal: „Je to hotové, zabil som ich.“

U muža sa nezistila žiadna psychická porucha, k otrasnému skutku sa priznal, spáchal ho ešte na Veľkonočnú nedeľu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu