Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

David (33) zavraždil priateľku (†30): Fotkami mŕtvoly sa chválil na internete!

David Michael Kalac
David Michael Kalac (Zdroj: Foto: polícia)

PORT ORCHARD – Otrasný skutok spáchal 33-ročný David Michael Kalac. Surovo zaškrtil svoju družku, mŕtve telo vyfotil a obrázkami sa chválil na internete. Pod ne napísal dych vyrážajúce komentáre. Vrah je už v rukách polície, hrozí mu trest smrti.

"Ukázalo sa, že je oveľa ťažšie uškrtiť niekoho v reáli, ako to vyzerá vo filmoch," napísal anonym odkaz na internete. V hrozivých slovách pokračoval: "Bojovala sakramentsky tvrdo."  V desivom komentári stálo aj to, že syn obete sa čoskoro vráti zo školy a nájde svoju mamu mŕtvu. Čo sa aj, bohužiaľ, naozaj stalo. Po príchode domov zalarmoval nešťastný chlapec svojho otca a ten následne pohotovosť a políciu.  

Telo mŕtvej 30-ročnej Amber Lynn Coplinovej sa našlo v utorok popoludní v byte v Port Orchard. Zodpovedalo záberom z internetu. Na mieste nešťastia našli policajti aj vodičský preukaz obete s vyškrabaným slovom „mŕtva“. Ako informuje nbcnews.com, na stene bola napísaná veta „Zabila ma prvá“ a na okennej žalúzii „Zlé správy“.  

Policajti boli okamžite na nohách. Šialený vrah ukradol svojej obeti auto, ktoré našli opustené o 250 kilometrov od miesta činu. David sa nakoniec na polícii sám prihlásil, za brutálnu vraždu mu hrozí až trest smrti.    

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu