Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Besný masaker na Halloween: Psychopat (29) nastavil strašnú automatickú odpoveď a šiel vraždiť!

Jutting s Guarinovou (vpravo) a ďalšou kamarátkou Zobraziť galériu (6)
Jutting s Guarinovou (vpravo) a ďalšou kamarátkou (Zdroj: Facebook)

HONGKONG - Otrasný prípad smrti žien otriasa čínskym mestom Hongkong. Uznávaný bankár odišiel zo zamestnania, napísal o sebe, že začína nový život a pomenoval sa ako šialený psychopat. Rurik Jutting (29) je obvinený z brutálnych vrážd dvoch prostitútok, ktoré poslednýkrát vydýchli v jeho byte. Kriminalisti ale predpokladajú, že to nie je konečné číslo.

Absolvent Cambridgeu Rurik Jutting v noci na minulý pondelok posielal zo svojej pracovnej e-mailovej adresy, ktorú mal zriadenú ako bankár v Bank of America Merrill Lynch, strašnú automatickú odpoveď s nasledovným textom: "Som mimo kancelárie. Na dobu neurčitú. Pre naliehavé otázky alebo akékoľvek iné otázky, obráťte sa na niekoho, kto nie je šialený psychopat.“ Správa napovedala o jeho úmysle vraždiť. "Kontaktujte prosím Boha, ak máte podozrenie, že diabol má povinnosti.“ 

Dve mŕtve prostitútky

Jeho vyčíňanie v štýle psycho sa skončilo na Halloween, keď údajne zavolal na políciu krátko po tretej hodine v noci. Kriminalistom sa naskytol otrasný pohľad. Dorazili do krvou ostriekaného bytu na 31. poschodí. Našli tam dorezanú 30-ročnú prostitútku z Filipín. Jesse Lorena Ruriová napriek rezným ranám na zadku a krku ešte žila, krátko nato však ťažkým zraneniam podľahla.

Jesse sa stala obeťou šialeného vraha
Zobraziť galériu (6)
Jesse sa stala obeťou šialeného vraha  (Zdroj: Facebook)

O osem hodín neskôr, počas toho ako vyšetrovatelia prehľadávali byt, na balkóne zbadali kufor. Otvorili ho a čakal ich ďalší šok. Vo vnútri sa rozkladalo nahé telo ďalšej prostitútky, 25-ročnej Indonézanky Sumarti Ningsihovej. Paže a nohy mala zviazané lanom a jej hlava bola takmer odrezaná. Podľa polície tam takto torzo bolo viac ako päť dní.

Sumarti Ningisihová
Zobraziť galériu (6)
Sumarti Ningisihová  (Zdroj: Facebook)

"Bola nahá a zabalená v uteráku predtým, ako ju napchal do kufra. Jej pas bol nájdený na mieste činu," cituje britský denník Daily Mail vyšetrovateľa. V byte sa okrem toho našli rôzne erotické hračky a kokaín spolu s nožom, ktorým sa vraždilo. Muža v pondelok vypočúvali a vzali do väzby.   

Miesto činu
Zobraziť galériu (6)
Miesto činu  (Zdroj: Facebook)

Možné ďalšie obete

Polícia teraz naliehavo skúma, či sú aj ďalšie obete, pretože fotky mŕtvych žien boli medzi ďalšími dvoma tisíckami obrázkov a videí, ktoré sa našli v Rurikovom smartphone.

Obvinený muž hovoril po svojom zatknutí na polícii nezmysly. Minulý rok sa presťahoval do Hongkongu z Londýna. Zanechal dobre platenú prácu, ktorá mu umožňovala viesť pôžitkársky život. Na svojom facebookom profile uviedol, že sa vydal na novú cestu. "Zostúpil som z rímsy. Bremeno zrušené; nová cesta začína. Strach a úzkosť, ale tiež nadšenie. Prvý krok je vždy najťažší."

Jutting si vedel dopriať, väčšinou s mladými slečnami
Zobraziť galériu (6)
Jutting si vedel dopriať, väčšinou s mladými slečnami  (Zdroj: Facebook)

So svojou expriateľkou Ariane Guarinovou
Zobraziť galériu (6)
So svojou expriateľkou Ariane Guarinovou  (Zdroj: Facebook)

Policajný zdroj povedal, že psychopat opustil americkú banku "v posledných niekoľkých dňoch", no nevedel sa vyjadriť, či jeho rezignácia prišla pred zabitím prvej z dvoch žien. Vyšetrovatelia z Hongkongu teraz zisťujú, či existujú nejaké ďalšie obete. Prečesávajú bary a masážne salóny, ktoré mohol navštevovať v obľúbenej časti Wan Chai. Svedkovia uviedli, že v osudnú noc videli ísť do bytu muža so ženou v sexi oblečení. Jeden muž žijúci v bloku, kde je väčšina obyvateľov cudzincov povedal, že si v posledných dňoch všimol neobvyklý zápach.

  
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu