Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Láska nemá hraníc: Po virtuálnom rozchode uviazla žena (30) v komíne!

Genoveva uviazla kvôli svojmu milému v komíne. Zobraziť galériu (3)
Genoveva uviazla kvôli svojmu milému v komíne. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hneď dvakrát sa v kalifornskom Thousand Oaks dostala do problémov tridsaťročná žena, ktorá sa netradičnou cestou vydala do domu svojho vyvoleného. Z komína, v ktorom uviazla, ju museli vyslobodiť hasiči, aby ju vzápätí polícia obvinila z porušovania domovej slobody. Obyvateľ domu totiž o jej návštevu nestál.

Za mužom, s ktorým sa zoznámila v internetovej diskusii, sa Genoveva Nunezová-Figueroaová rozhodla spustiť komínom, ale zle odhadla svoje proporcie. V dvojmetrovej šachte uviazla a privolaní hasiči museli komín rozobrať až na úroveň strechy a prepláchnuť mydlovou vodou. 
 
 
"Uviazla tam napevno a tehly padajúce na hlavu bolo to posledné, čo by potrebovala," opísal situáciu hovorca záchranárov Bill Nash. Majiteľ domu Lawrence Fernandez nebol v čase "návštevy" doma, na podivný hluk v komíne ho esemeskou upozornila susedka. Policajtom sa Fernandez priznal, že sa s Nunezovou-Figueroaovou zoznámil cez internet, párkrát sa s ňou aj stretol, ale tým vraj všetko skončilo. Do jeho domu sa údajne pokúsila dostať niekoľkokrát. 
 
 
Votrelkyňu je na pozorovaní v losangeleskej nemocnici. Po prepustení sa bude zodpovedať pred súdom z porušovania domovej slobody a klamstva policajtom. Pri zatýkaní totiž zaprela svoju identitu.

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu