Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sex v mori nemohol skončiť horšie: Talian sa zasekol v milenke, museli sa doplaziť na pláž!

Sex v mori dopadol zle
Sex v mori dopadol zle (Zdroj: socyberty.com)

PORTO SAN GIORGIO - Zamilovaný párik z Talianska sa vybral do mora, aby si spolu nerušene užil intímne chvíle. Lenže čo čert nechcel, chlapík sa vo svojej partnerke v tú najnevhodnejšiu chvíľu zasekol. A tak sa predsa len o ich dobrodružstve dozvedeli ostatní, pretože musela byť privolaná sanitka.

Mladí zaľúbenci nedávno relaxovali na pláži v talianskom meste Porto San Giorgio. V jednu chvíľu sa rozhodli, že im už deka nestačí a zašli si vzájomne dokazovať lásku do Jadranského mora. To, o čom si ale mysleli, že bude romantické dobrodružstvo, sa skončilo poriadnym fiaskom. Mladík totiž v dôsledku vzniknutého podtlaku vo vagíne nevedel z nej vytiahnuť svoj penis, a tak sa musel párik priplaziť ešte stále spojený na pláž a požiadať o pomoc.

Mali šťastie, pretože sa po pláži akurát vtedy prechádzala jedna pani, ktorá ich, chápajúc ich prekernú situáciu, prikryla uterákom a privolala záchranárov. Milencov sanitka previezla do nemocnice, kde žene pichli injekciu s látkou, ktorá rozširuje pošvu. Informoval portál metro.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu