Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rodinná tragédia: Mamička (†36) spadla zo schodov, porodila dcérku a zomrela

Mike s dcérkou Zobraziť galériu (2)
Mike s dcérkou (Zdroj: Foto: Facebook)

CHELMSLEY WOOD – Obrovské nešťastie postihlo rodinu 40-ročného Mike Faultlessa. Jeho partnerka Debbie Gallagherová v siedmom mesiaci tehotenstva spadla zo schodov, pri čom si smrteľne poranila hlavu. Vzápätí však začala rodiť a na svet prišla malinká Daisy. Jej mamička na druhý deň zomrela.

"Išli sme spať s tým, akí sme šťastní. Potom sa na prízemí ozvala hrozná rana, a to ma prebudilo. Volal som na Debbie, ale neozývala sa. Potom som ju našiel pod schodmi. Z hlavy jej tiekla krv. Bol to horor... " opísal Mike pre denník Daily Mail. Svoju tehotnú ženu našiel v bezvedomí. Okamžite ju odviezol do nemocnice, kde sa lekári pokúšali zachrániť ju aj ešte nenarodené dieťatko.

Nastávajúca mamička však začala rodiť. Debbie, žiaľ, pri páde utrpela ťažké zranenie hlavy, ktoré boli nezlučiteľné so životom. Na svet prišla dcérka Daisy, ktorá sa narodila o dva mesiace skôr. Dieťatko vážilo len dve kilá. Mamička zomrela na druhý deň.

Rodinná tragédia: Mamička (†36)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Dcérku vychováva ocko Mike. Okrem dievčatka sa stará aj o Debbieine dve deti, ktoré má z predchádzajúceho vzťahu. "Daisy je také krásne dievčatko. Som na ňu veľmi pyšný. A viem, že Debbie by bola tiež. Bolo to strašné. Tá radosť z narodenia dcéry a hneď na druhý deň mi zomrela milovaná žena," zdôveril sa Mike.

Rodina a priatelia sa zhodli, že o všetky tri deti by sa mal starať Mike, ako to bolo aj v čase, keď žila jeho partnerka. Deti vychovávali spoločne. Blízki založili zbierku na Debbieinu pamiatku. Výťažok chcú venovať Jednotke intenzívnej starostlivosti nemocnice v Coventry, kde sa obetaví lekári pokúšali zachrániť jej život.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu