Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Neuveriteľný príchod na svet: Keď Sandra videla hlavičku, vedela, že je zle!

Sandre aj dieťatku sa darí dobre Zobraziť galériu (3)
Sandre aj dieťatku sa darí dobre (Zdroj: miamiherald.com, NBC)

AHAHEIM HILLS - Nezvyčajný pôrod, o ktorom bude určite dlho rozprávať, zažila istá Američanka. Bola práve na ceste za svojou mamou, keď to na ňu prišlo. Všetko išlo tak rýchlo, že nestihla dôjsť do nemocnice a porodila priamo v aute.

Sandra Vilchezová s manželom Bolivarom sa krátko po polnoci vybrali na dlhú cestu, aby sa vyhli zápche. Lenže okolo tretej hodiny mladá žena začala pociťovať pôrodné bolesti. Vedela, že je zle. Keď jej praskla plodová voda, bolo jasné, že to do nemocnice ani ku svojej matke už nestihne.

"Cítila som obrovskú bolesť, ktorá mi bola dobre známa. Povedala som manželovi, že dcérka sa už pýta von, lebo som cítila, ako zo mňa vychádza jej hlavička," opísala pôrod trojnásobná matka pre televíziu NBC.

Neuveriteľný príchod na svet:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: miamiherald.com, NBC)

Bolivar zastavil a zavolal 911. Operátor mu radil, čo má robiť, aby pomohol svojej žene porodiť. Nakoniec všetko dobre dopadlo a Sandra priviedla zdravú a krásnu Savannah, ktorá merala 55 cm. "Bol som strašne vydesený. Síce som osemnásť rokov pôsobil v Ozbrojených silách USA, ale žiadne školenie vás nepripraví na pôrod detí na kraji diaľnice," opísal príchod svojho štvrtého dieťatka na svet Bolivar.

Neuveriteľný príchod na svet:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: miamiherald.com, NBC)

Zdravotníci dorazili na miesto o pár minút neskôr a odviezli Sandru aj so Savannah do nemocnice. Obe sú v úplnom poriadku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu