Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rodina mŕtvych Češiek vytiahla ťažký kaliber: Kramnému ide po krku advokátske eso!

Klára Slámova obhajovala niekoľko známych vrahov
Klára Slámova obhajovala niekoľko známych vrahov (Zdroj: FB, tn.cz)

PRAHA – Zvrat v kauze. Do prípadu Češiek zavraždených v Egypte sa zapojila advokátka Klára Long Slámova známa predovšetkým tým, že obhajovala najznámejšieho českého väzňa Jiřího Kajínka. Na správaní Petra Kramného sa jej od začiatku niečo nepozdávalo, a preto odmietla zastupovať jeho a postavila sa na stranu pozostalej rodiny.

Slámová zapojenie do prípadu Petra Kramného potvrdila v exkluzívnom rozhovore pre českú Tv Nova. Rozruch okolo celej kauzy sleduje od prvého dňa a správanie podozrivého z vraždy sa jej už od začiatku nepozdávalo. V súdnej sieni sa tak proti sebe postavia dve ženy. Jana Rejžková na strane obvineného a Slámová na strane pozostalých po Monike a Klárke.

Známa advokátka v minulosti obhajovala niekoľkonásobných vrahov i najznámejšieho českého väzňa Jiřího Kajínka. Zastupovala aj Michala Kisiova, ktorému vymerali výnimočný trest za vraždu jeho kamarátky Petry. „Nepáčilo sa mi, akým spôsobom sa útočilo na rodinu a samotné nebohé, najmä na Moniku,“ vysvetlila Slamová dôvody, prečo sa rozhodla pozostalých zastupovať.

„Spôsob obhajoby Petra Kramného a niektorých na jeho strane vystupujúcich osôb je pre mňa úplne neprijateľný,“ dodala s tým, že nemôže akceptovať dehonestáciu zomrelých a znevažovanie ich pamiatky. V minulosti ju vraj oslovili, aby zastupovala aj Kramného, to však vždy odmietala.

Kramný je naďalej vo vyšetrovacej väzbe, ktorú naňho uvalili po obvinení z vraždy manželky Moniky a dcérky Klárky. Tie za záhadných okolností zomreli v júli minulého roka v hotelovej izby na dovolenke v egyptskej Hurghade. Obe podľa polície zavraždil pomocou elektriny. Presná príčina ich smrti je však aj po takmer roku nejasná. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu