Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šokujúci čin nemeckého policajta: Mal rozporcovať a zjesť muža (†59)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: www.sundayworld.com)

BERLÍN - Polícia v nemeckom meste Dráždany v piatok informovala o zadržaní jedného zo svojich kolegov, ktorý je podozrivý zo zabitia a následného zjedenia svojej obete. Ňou má byť muž Hanoveru, ktorý sa so zadržaným na všetkom dohodol cez internet a telefón.

Podľa zistení úradov totiž bolo jeho snom byť zabitý a následne zjedený. K tomu však podľa zadržaného nakoniec neprišlo. Zatknutý 55-ročný policajný odborník na rukopis muža po podrezaní hrdla rozrezal a podelil na malé kúsky, ktoré následne pochoval na svojom pozemku. Vyšetrovatelia v tejto súvislosti potvrdili absenciu dôkazov o zjedení častí tela 59-ročného hanoverského obchodného poradcu.

Polícia pôvodne začala vyšetrovať zmiznutie muža z Hanoveru a po niekoľkých týždňoch objavila intenzívnu komunikáciu s členom drážďanského policajného zboru. Dvojica sa stretla začiatkom novembra na stanici, odkiaľ sa presunuli do domu odborníka. Jeho konanie evokuje prípad spred 12 rokov v Nemecku. Vtedy sa dvaja muži dohodli na rovnakom scenári, s tým rozdielom, že ku kanibalizmu nakoniec došlo. Jeho páchateľ dostal doživotie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu