Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kanibala odsúdili na doživotie: Sekerou zabil tuláka, zjedol mu oči aj mozog!

(Zdroj: detroitnews.com)

WASHINGTON – Muža, ktorý v americkom štáte Connecticut sekerou zabil tuláka a potom zjedol jeho mozog a oči, poslal dnes súd na doživotie do psychiatrickej liečebne s maximálnou ochranou. Obžalovaný bol zbavený viny z dôvodu nepríčetnosti.

 Tyree Lincoln Smith (36) sa za zabitie Angela Gonzaleza ospravedlnil. Gonzalezovo zohavené telo sa našlo v opustenom byte v štáte Connecticut v januári 2102, mesiac po tom, ako ho jeho vrah dosekal na smrť.

"Naozaj ma veľmi mrzí, čo som urobil, že som nebol sám sebou," povedal Smith. "S tou druhou osobou to naozaj nemá nič spoločné," dodal. Jeho sesternica Nicole Rabbová vypovedala, že v decembri 2011 videla Smitha, ako nesie zakrvavenú sekeru a čínske paličky a na sebe má nohavice, ktoré akoby boli od krvi. Opísala, ako jej Smith povedal, že sekerou zabil akéhosi chlapa, zjedol jeho mozog a oči a na miestnom cintoríne pil saké.

Pred súdom vypovedal aj expert z odboru psychiatrie, ktorý uviedol, že Smith počul hlasy, ktoré mu prikazovali, aby zjedol Gonzalezov mozog a oči. Mozog preto, aby lepšie chápal ľudské správanie, a oči preto, aby videl do "ríše duchovna".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu