Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Rodina Kate Middleton a pôrodné tabu: Strýko sa vyjadril k pohlaviu dieťaťa!

Tehotná Kate Middleton
Tehotná Kate Middleton (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Podľa strýka vojvodkyne z Cambridge porodí Kate čoskoro dievčatko. Gary Goldsmith to odhadol v rozhovore pre denník The Daily Mirror.

Narodenie potomka princa Williama a jeho ženy Kate s napätím očakáva celá Británia. Špekulácie sa vedú najmä ohľadom pohlavia dieťaťa, až doteraz ale väčšina príbuzných kráľovského páru zachovávala mlčanie.

"Tuším, že to bude dievča. Ale, samozrejme, to neviem iste. Kate a William si nechali pohlavie dieťaťa ako tajomstvo, ktoré poznajú len oni dvaja," uviedol Goldsmith, ktorý je bratom Katinej matky Carole Middleton. "Sú veľmi moderným párom a myslím si, že William bude Kate s rodičovstvom veľmi pomáhať," dodal strýko.

Jeho neter a jej manžel podľa neho prispievajú k modernizácii kráľovskej rodiny, čo sa im veľmi darí. "Nebolo by úžasné, keby mali malé dievčatko? Je neuveriteľné, že člen mojej rodiny, moja neter, takto tvoria históriu," uzavrel Gary Goldsmith.

Vzhľadom na zmenu zákonov bude následníkom britského trónu akýkoľvek prvorodený potomok kráľovského páru, nech už to bude dievča alebo chlapec. Dieťa sa stane tretím v línii nástupníctva na britský trón hneď po svojom otcovi Williamovi a dedkovi Charlesovi. Hneď po svojom narodení získa titul princ alebo princezná z Cambridge.

Britský podnikateľ Goldsmith zároveň odmietol špekulácie, že sa s Middletonovcami vôbec nestýka. Najbližšie má vraj k svojmu synovcovi Jamesovi, stále je ale v kontakte i s neterami Kate a Pippou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu