Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rodičia kúpili synovi k narodeninám nový mobil: Vyskočil na nich penis!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: santabanta.com)

HRADEC KRÁLOVÉ – V obrovskom šoku ostali Štenglovci z Hradce Králové, ktorí sa rozhodli synovi urobiť radosť a kúpili mu úplne nový mobil. Keď ho však zapli, z displeja na nich „civel“ niečí penis! O kurióznom nákupe informoval český portál tn.cz.

Z predajcov obchodu s mobilmi v Hradci Králové si niekto zrejme nepekne vystrelil. Keď sa totiž hrdí rodičia Štenglovci rozhodli svojho syna odmeniť mobilom, nečakali, že pôvodne úplne nový telefón, bude skrývať nepríjemné prekvapenie. „Na mobilný telefón bola nejaká akcia, ale predavačka ma uistila, že je to nový tovar,“ tvrdí otec Richard Štengl.

Štenglovci si darček pre Vojtu priniesli domov z hypermarketu a začali nedočkavo rozbalovať. Keď mobil zapli, čakal na nich prvý šok. Vo výpise hovorov bolo už totiž niekoľko volaných čísel, bez toho, že by ho použili. Sklamaní rodičia tak pochopili, že mobil určite nie je nový. To by však Štenglovci ešte „prekusli“, v galérii mobilu však objavili niečo oveľa horšie.

Na udivených rodičov z displeja svietilo niekoľko fotiek nahého penisu. Zhrození manželia mobil okamžite zabalili späť. Smutný syn tak o vysnený mobil prišiel a bude si musieť počkať na iný, bez nahých prekvapení. „Tešil som sa naňho, ale teraz mi ho rodičia nechcú dať a ja neviem prečo,“ diví sa Vojto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu