Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ďalšia smrteľná nehoda v Chorvátsku: Totálne rozmetaná Kia, dve obete!

Auto sa rozletelo na kusy Zobraziť galériu (4)
Auto sa rozletelo na kusy (Zdroj: dnevnik.hr)

SKRADIN - Na chorvátskej "diaľnici smrti" sa dnes ráno stala ďalšia dopravná nehoda s tragickými následkami. Vodič pochádzajúci z Nemecka stratil kontrolu nad svojím vozidlom a narazil do dopravného značenia. On aj jeho spolujazdkyňa boli na mieste mŕtvi.

K ťažkej dopravnej nehode došlo krátko po siedmej hodine na 309. kilometri diaľnice A1, ktorá spája metropolu Záhreb so Splitom. Kia s nemeckou poznávacou značkou narazila pred mestom Skradin najprv do zvodidiel a potom aj do značenia, ktoré je popri ceste. Náraz bol tak silný, že vozidlo sa doslova rozpadlo na kusy, ktoré sa spolu s batožinou pasažierov rozleteli po okolí.

Ďalšia smrteľná nehoda v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: dnevnik.hr)

Polícia na miesto tragédie dorazila približne o pol ôsmej. "Privolaný lekár mohol už len konštatovať smrť dvoch nemeckých občanov," potvrdila miestna policajná hovorkyňa Marica Kosorová.

Na chorvátskej diaľnici A1 dochádza ku smrteľným nehodám pomerne často. Len pred niečo vyše týždňom tam havaroval český autobus smerujúci na Makarskú riviéru, ktorého vodič zaspal za volantom. Zahynulo osem ľudí a desiatky utrpeli zranenia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu