Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Syna vyhladovali na smrť: Zoslabnutý jedol vlastné výkaly!

Jonathan zomrel od hladu Zobraziť galériu (2)
Jonathan zomrel od hladu (Zdroj: imperfectparent.com)

DALLAS - Americká polícia zatkla manželský pár, ktorý týral svojho syna tak dlho, až umrel od hladu. Vraj ho chceli potrestať za to, že matku udrel do brucha a ona potratila trojčatá.

Aarona a Elizabeth Ramseyovcov z Ellis County v Texase obvinili z toho, že takmer pred rokom utýrali na smrť jedenásťročného Jonathana. Hrozný čin sa im darilo celú dobu tajiť. Políciu nakoniec zalarmoval minulý piatok chlapcov dedko Edward, ktorému sa zdalo divné, že sa mu vnuk už deväť mesiacov neozval.

Pár sa k činu priznal, informoval portál tn.cz. Ramsey vyšetrovateľom povedal, že syna začal zamykať v izbe a trápiť hladom po tom, čo údajne udrel svoju nevlastnú matku do brucha a ona kvôli tomu potratila trojčatá, ktoré čakala. Podľa jeho slov dvojica chlapcovi ako trest za jeho "násilný skutok" dávala zanedbateľné prídely chleba a vody. Obvinený dodal, že syna videl pri jednej príležitosti "jesť vlastné výkaly".

Chlapec časom natoľko zoslabol, že nebol schopný chodiť a namiesto pôvodných 38 kilogramov vážil niečo málo vyše 20. Otec ho jedného dňa našiel na podlahe izby mŕtveho. Syna napchal do spacieho vaku a zakopal v lese.

Kedykoľvek sa s ním chcela spojiť jeho biologická matka, ktorá žije v Mexiku, Ramsey ju vždy odbil nejakou výhovorkou, že sa syn má dobre, ale momentálne s ňou nemôže hovoriť. Krkavčích rodičov momentálne zadržiavajú vo väzbe v Dallase, kde čakajú na súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu