Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Surovo bitá matka sa zúfalo zahnala: Synovi-tyranovi prebodla srdce!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: BLESK)

BRATISLAVA/NOVÝ JIČÍN - Veľmi smutne sa skončil príbeh rodiny Diblíkovcov z českého Nového Jičína. Matka Miluše (52), dlhodobo týraná vlastným synom, pri jednej z bitiek nezvládla emócie a zahnala sa po ňom nožom. Nešťastne ho trafila rovno do srdca. Pôjde za to do väzenia.

Matka sa o syna údajne starala, ako len mohla a dávala mu viac, ako si zaslúžil. On sa vykašľal na školu, odmietal si nájsť prácu a dokonca sa neprihlásil ani na úrad práce, uviedol k prípadu Blesk. Výčitky nešťastnej mame vracal hrubými urážkami a bitkou. "Týral ju. Neustále matku vyhadzoval z bytu. Niekoľkokrát ju zbil a ťahal za vlasy," vypovedali susedia a príbuzní.

Rád popíjal alkohol a jeho agresivita narastala. Nezamestnaná matka ho finančne vydržovala a nechcela jeho agresívne konanie nahlásiť na polícii. V osudný deň mali obaja vypité.

U Miluše to nebolo pravidlo, ale zomrel jej otec a cítila sa zúfalá. Syn jej odrazu začal nadávať a sácal do nej. Chcel, aby mu dala zvyšok vína. Chytil matku za vlasy a šklbal nimi. Žena rukou nahmatala kuchynský nôž a švihla ním p osynovi. Nešťastne však zasiahla srdce a prebodla ho. Zháňala síce pomoc, ale mladíkovi už nebolo pomoci.

Skončila v putách. Napokon ju neodsúdili za vraždu, ale za ublíženie na zdraví s následkom smrti. sú bol zhovievavý, ale menej ako osem rokov jej vymerať nemohol, je to totiž najmenšia povolená sadzba. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu