Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Obama radil mužom na Valentína: Nezabudnite na to a niečo upečte!

Barack Obama
Barack Obama

WASHINGTON - Po 19 rokoch manželstva a troch rokoch strávených v Bielom dome sa dnes americký prezident Barack Obama podelil s mužmi o svoju múdrosť a skúsenosti.

"Dovoľte mi začať rýchlym verejnoprospešným oznámením pre všetkých džentlmenov, čo sú tu: Dnes je Valentína," povedal Obama v Bielom dome počas krátkeho vystúpenia, v ktorom chcel vyzvať Kongres na podporu svojej daňovej politiky. "Nezabudnite. Hovorím to z vlastnej skúsenosti. Je dôležité, aby ste na to pamätali," zdôraznil prezident.

Skupine smejúcich sa priaznivcov ponúkol ešte jednu radu: "A niečo upečte. To je moja rada."

Obama a prvá dáma Michelle, ktorí majú dve dcéry, oslávia 20. výročie sobáša v októbri, krátko pred novembrovými prezidentskými voľbami. Šéf Bieleho domu sa v nich uchádza o znovuzvolenie.

Michelle Obamová uviedla minulý týždeň v televíznej relácii Access Hollywood, že naplánovať Deň svätého Valentína je "jeho práca".

Pred rokom povedala v talkšou, že jej narodeniny 17. januára občas zatienia slávenie Valentína, ale jej manžel "na nič nezabúda". "Romantiku teba udržovať, dokonca aj v Bielom dome," povedala prvá dáma.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu