Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragédia v Nórsku: Peter (†51) už na Vianoce za rodinou nepriletí

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Správu o smrti Petra Belana, ktorý sa v piatok v nórskom mestečku Bjelka nešťastne zranil, oznámili jeho dcérke Petre (14) policajti. Dievča z Hnúšte tomu najprv nechcelo veriť, takmer ihneď ju však zaliali slzy.

„Minulý piatok ocko vykosťoval v práci hovädzinu, keď sa mu vraj vyšmykol nôž a pichol sa nešťastne do hrudníka. Okamžite mu prišla na pomoc sanitka, lenže už v nej vraj ocko upadol do kómy. Keď ho začali operovať, zomrel na operačnom stole,“ cituje Petru portál Plusky.

Peter sa na rodinu veľmi tešil. Dcérke napísal list, v ktorom píše, že už kúpil letenky a príde na Vianoce. Dievčina ani exmanželka Iveta ho však už nikdy neuvidia.

Petra Belana poznali aj niektorí čitatelia Topiek. Podľa vyjadrení jeho kamaráta a jeho rodiny to bol skvelý človek a dobrý kamarát.

Z jeho smrti je šokované aj mestečko Bjelka, ležiace len na skok od polárneho kruhu. Má necelých 500 obyvateľov a každý sa tam pozná s každým. Úprimnú sústrasť rodine už vyslovil aj šéf mäsokombinátu, kde Peter pracoval, Roy Albertsen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu