Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kanibal, ktorý zjedol mŕtvu ženu, si hľadá manželku!

Sumanto
Sumanto (Zdroj: trans7)

JAKARTA/BRATISLAVA - Bývalý indonézsky kanibal Sumanto, ktorý sa momentálne nachádza v ústave pre duševne chorých, túži po láske a hľadá si potenciálnu manželku. V roku 2003 ho súd poslal za mreže za to, že ukradol ženské telo a zjedol ho v snahe dosiahnuť nadprirodzené schopnosti.

Muža, podľa prípadu ktorého dokonca natočili film, prepustili z väzenia v roku 2006 a odvtedy žije ako pacient v Haji Mustajab Mental Institution v Karanganyare.

Na Sumantovom psychickom zotavení a rehabilitácii má hlavný podiel riaditeľ inštitúcie a náboženský líder Supono Mustajab, ktorý bývalého kanibala preorientoval na islamskú vieru. Pod jeho vplyvom má Sumanto na svoju budúcu ženu snov iba jedinú požiadavku, musí byť moslimka.

"Dôležité je, aby to bola nábožensky založená žena. Nemusí byť krásna, ale keby vyzerala ako Dewi Perssiková (indonézska herečka a speváčka), nebolo by to na škodu," vyslovil sa pre portál Tempointeraktif.com.

Jeho hľadanie zatiaľ neprinieslo žiadne výsledky, a tak má sklamaný ženích už niekoľko týždňov obavy, že nevesta sa pre neho nakoniec nenájde. Nuž, niet sa čomu čudovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu