Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Účastník reality šou spáchal samovraždu, neuniesol, že už nie je slávny!

Francois-Xavier Leuridan Zobraziť galériu (2)
Francois-Xavier Leuridan

BOUEE - Francois-Xavier Leuridan (22) sa po tom, ako opustil televíznu reality šou nazvanú The Secret Story, nedokázal prispôsobiť realite a začleniť sa do života. Začiatkom týždňa si si zobral život.

Mladík trpel dva roky silnými depresiami. Podľa ostatných súťažiacich sa nevedel vyrovnať s tým, že už nie je slávny. Aj po tom, ako vypadol zo šou, sa snažil nadviazať na svoju popularitu. Vydal singel a založil si vlastnú značku oblečenia.

Oba pokusy ako zostať na očiach verejnosti však zlyhali a na Francúza sa pomaly, ale isto zabúdalo. Pred niekoľkými dňami sa v meste Bouee na západa Francúzska vrhol pod auto a na mieste bol mŕtvy. Jeho smrť vzbudila debatu o tom, že účastníkom podobných šou sa po ich skončení nedostáva dostatočnej psychologickej starostlivosti.

"Sláva preňho znamenalo všetko. Nedokázal prijať fakt, že už nie je celebrita," povedal ďalší súťažiaci Martin Medus. Podľa neho im produkcia sľúbila, že po šou budú môcť využiť služieb psychológa. "Nič také sa nestalo. Akurát som tri mesiace po skončení dostal list, v ktorom stálo: "Ak ste nešťastní, zavolajte na toto číslo"."

Pracovníčka televízie TF1, ktorá program vysielala, vyhlásila, že "Leuridana viedli k samovražde osobné problémy, ktoré s ich šou nemali nič spoločné". "Bolo by nesprávne dávať jeho smrť do súvislosti so Secret Story," povedala Angela Lorenteová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu