Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexuálne orgie na vyučovaní, žena si privodila orgazmus!

Ken drží v ruke sexuálnu pomôcku pripomínajúcu vŕtačku Zobraziť galériu (2)
Ken drží v ruke sexuálnu pomôcku pripomínajúcu vŕtačku

CHICAGO - Netradičné metódy výuky praktizuje Northwesternská univerzita v Chicagu. Na seminár sexuálnej výchovy si prizvali pár, ktorý študentom predviedol, ako má vyzerať ženský orgazmus.

Podľa denníka The Daily Northwestern sa 120 mladých ľudí 21. februára po vyučovaní zúčastnilo prezentácie, počas ktorej si žena privodila orgazmus pomocou sexuálnej pomôcky. Profesor psychológie John Michael Bailey uviedol, že "prizerať sa ako si nahí ľudia "robia dobre" pred obecenstvom ešte nikdy nikomu neublížilo".

Na seminár o ľudskej sexualite pozval Kena Melvoin-Berga, ktorý študentom spolu so svojou snúbenicou Faith názorne ukázali, ako vyzerá ženská ejakulácia. "Chvíľu som váhal, ale potom som s tým súhlasil. Bál som sa totiž, že sa to niektorým ľuďom bude zdať nevhodné," povedal Bailey.

Rodičia študentov sú pohoršení a na školu sa chystajú podať sťažnosť. Vyhlásili, že "neplatia ťažké peniaze za to, aby sa ich deti pozerali na nejakých exhibicionistov, ktorí pred desiatkami párov očí stvárajú sexuálne orgie". Podľa nich to nemá nič spoločné so vzdelávaním.

Koordinátorka univerzity pre sexuálnu výchovu a prevenciu násilia Laura Anne Stuartová na tom nevidí nič zlé. "Názorné demonštrácie rôznych sexuálnych techník slúžia na zlepšenie kvality vzdelávania študentov," povedala.



Orgazmus na vyučovaní


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu