Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kniha o sexe láme rekordy, napriek prázdnym stranám!

Novinka na knižnom trhu
Novinka na knižnom trhu

LONDÝN - Knižný trh má nový bestseller! Je ňou dielo nazvané Na čo myslia muži okrem sexu napriek tomu, že obsahuje strany bez akéhokoľvek textu či obrázkov.

Harry Potter či Da Vinciho kód má novú konkurenciu. Kniha o sexe od Sheridana Simovea postúpila na portáli Amazon o 134,256 priečok a dostala sa na 744. miesto. Umiestnenie však podľa prognóz odborníkov nie je konečné a s najväčšou pravdepodobnosťou sa čoskoro dostane ešte vyššie.

Kniha má podľa autora odhaľovať ako funguje mužská myseľ a čo ju zamestnáva. Demonštruje to dvesto prázdnych strán, ktoré jasne dávajú najavo, že muži okrem sexu nad ničím iným nepremýšľajú. Príručka za 4,69 libier (6,80 eur) sa stala hitom najmä medzi mladými, ktorí si do nej robia poznámky.

"Keď kniha vyšla, ani vo sne by mi nenapadlo, že bude mať taký úspech. Ale britskí študenti si myslia, že je úžasná a ja sa s nimi o tom nechcem hádať," hovorí s úsmevom profesor Simove, ktorý výskumu mužskej mysle venoval niekoľko rokov. "Bolo to "šokujúce" zistenie a cítil som, že sa so svojimi poznatkami musím podeliť so zvyškom sveta," dodal.

Najpredávanejšou knihou na Amazone je momentálne publikácia o 30-minútových jedlách od známeho televízneho šéfkuchára Jamieho Olivera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu