Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vyvolení: Inez poslala Jane odkaz v čižme

Janine čižmy, ktoré si Inez požičala na Duel, sa stali poslom zlých správ. Zobraziť galériu (4)
Janine čižmy, ktoré si Inez požičala na Duel, sa stali poslom zlých správ.

BRATISLAVA - Bývalá VyVolená Inez Kardošová (21) prešla štábu TV JOJ cez rozum! Podarilo sa jej totiž prepašovať do vily papierik s odkazom pre Košičanku Janu Bombovú (27). Použila na to plavovláskine čierne čižmy, ktoré si od nej požičala na ostatný Duel.

Inez jej ich síce poslala späť, avšak s malým darčekom - do jednej z nich vložila lístok. A jeho obsah poriadne pobúril dámske osadenstvo vily... „Janka, ďakujem za čižmičky, ale ešte niečo ti poviem. Všetko je vonku inak, ako si myslíte, ale nemyslela som si, že práve ty budeš proti mne takto hrať. Teraz si ukázala pravdu. Ďakujem. Nech vyhrá pravda. Iňa,“ napísala výrečná Inez. Týmito slovami vyčítala Jane všetko, čo v sebe dosiaľ dusila.

Jana, Linda a Lenka zostali ako obarené a neveriacky na seba hľadeli. „Akože, moja zlatá, kedy som ja proti tebe niečo hrala? Toto som si teda od teba nezaslúžila. Dva mesiace sme tu žili spolu, a keď myslíš, že je to takto... no dobre, máš to u mňa!“ reagovala do kamery nasrdená Jana. Inezino vyjadrenie pobúrilo aj Lenku, ktorá len neveriacky krútila hlavou a opakovala, že takéto vyjadrenia sú voči nim nefér, keďže ony nemôžu vedieť, ako to vyzerá zvonka. Zdá sa však, že týmto odkazom sa prostorekej Inéz podarilo nasadiť ženskému osadenstvu vo vile poriadneho chrobáka do hlavy. Možno si odteraz začnú dávať väčší pozor na jazyk...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu