Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Vyvolení: Hádky, krik a napätie

Medzi Tonym a Janou je tiež veľké napätie. Zobraziť galériu (2)
Medzi Tonym a Janou je tiež veľké napätie.

BRATISLAVA - Smiech vystriedal plač, láskavé pohľady sa zmenili na nevraživé zazeranie a priateľské rozhovory prerástli do hádok a kriku. VyVolení začínajú v stiesnenom priestore vily trpieť ponorkovou chorobou, čo sa prejavuje aj na častých zmenách ich nálad. Najnovšie sú na "nože" Tony s Janou a "štekajú" po sebe aj najlepšie kamarátky Linda a Lenka!

Medzi VyVolenými to začína poriadne iskriť. Vidina 11 miliónov dostáva jasnejšie kontúry a boj naberá na obrátkach. V pondelok si pri Výbere skočili do vlasov Jana s Tonym. Dôvod bol jasný - blondínka dala palec nadol pod Tonyho fotku už štvrtýkrát.

"Dávam mu prst hlavne preto, že ho dosť trápia veci, ktoré sme videli a týkajú sa jeho rodiny,“ "originálne" vysvetlila Košičanka. Toto zdôvodnenie však Tonyho veľmi popudilo. "Mňa rodina trápi a teba dcéra nie! Ver tomu, že mne si teraz pomohla a sebe poškodila," bránil svoje najcitlivejšie miesto ochranca tepla rodinného kozuba.

Ružovo to nevyzerá ani v dosiaľ kamarátskom vzťahu Lenky a Lindy. Začali sa navzájom hádať a ohovárať. "Linda je odo mňa inteligentnejšia? Dobre že jej nenapíšu, že študovala Harvard," rozčúlene reagovala Lenka na divácke esemesky. Hnev na ukecanú tmavovlásku si neskôr ventilovala pred Kikom a Tonym. "Linda niekedy rýpe," zdôverila sa Kikovi, ktorý s ňou súhlasil a podotkol, že by mala mať väčší rešpekt. A ani Tony už nie je z prostorekej Novozámčanky taký nadšený: "Linduška, táto súťaž nie je o alkohole a cigaretách," povedal uštipačne.

Idylka vo vile sa skončila. Súťažiaci sa chytajú každej drobnosti, len aby mohli rozpútať poriadnu hádku. Priateľstvo a sympatie vystriedali búrlivé emócie. Ako sa to napokon skončí?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu