Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

SuperStar párty: Tina dotiahla mladého milenca, Peštová ukázala bielizeň!

Modelka Daniela Peštová (vľavo) dorazila na akciu s Paľom Haberom. Kráska mala vyzývavý outfit. Pozornosť pútala aj moderátorka Tina (vpravo). Spoločnosť jej robil nový priateľ Richard. Zobraziť galériu (9)
Modelka Daniela Peštová (vľavo) dorazila na akciu s Paľom Haberom. Kráska mala vyzývavý outfit. Pozornosť pútala aj moderátorka Tina (vpravo). Spoločnosť jej robil nový priateľ Richard.

PRAHA – Včera večer sa víťazom druhej série Česko Slovenskej SuperStar stal Lukáš Adamec (24). Pri tej príležitosti sa v centre Prahy konala veľkolepá párty. Najväčšiu pozornosť na nej paradoxne nepútal samotný víťaz, ale iné známe tváre, ktoré si žúr nedali ujsť. Napríklad manželka Paľa Haberu - modelka Daniela Peštová (40). Tá zaujala vyzývavým outfitom. Objektívy fotografov priťahovala aj moderátorka Tina (27). A to vďaka svojmu mladému zajačikovi, s ktorým na akciu prišla!

Po každom kole speváckej šou sa konala afterpárty, na ktorej sa zabávali zväčša finalisti medzinárodného projektu. Na včerajší žúr však prišli nielen oni, ale aj súťažiaci z minulého ročníka, porotcovia a tiež moderátori so svojimi polovičkami.

Galéria: Takto to na párty po finále Česko Slovenskej SuperStar vyzeralo.

Stredobodom pozornosti bola partnerka porotcu Pavla Haberu – Daniela Peštová. Modelka bola odetá v šatách, ktorých výstrih jej decentne odhaľoval prsia. Navyše, vrchný diel outiftu pôsobil dojmom, ako keby blondínka ukázala celú spodnú bielizeň.

Na sexi oblečení si dali záležať aj iné dámy. Napríklad tohtoročná finalistka súťaže Klaudia Pappová. Tá sa na párty objavila v extrémne krátkych minišatách, ktoré jej sotva zakrývali zadoček. Nečudo, že jej chôdzu po schodoch mierne komplikovali. 

Hneď niekoľko outfitov počas včerajšieho večera vystriedala Tina. Speváčka a najnovšie aj moderátorka však nezaujala oblečením, ale hlavne mladíkom po svojom boku. Len nedávno vyplávalo na povrch, že Csillaghová je zamilovaná do futbalistu Richarda Lásika, ktorý je od nej o 9 rokov mladší. Práve on jej v nedeľu večer robil spoločnosť a nepohol sa od speváčky ani na krok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu