Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krutá rana pre Roba Miklu: Umierajúcej mame nestihol povedať to najdôležitejšie!

Robo Mikla prežíva v týchto dňoch bolestivé chvíle. Zobraziť galériu (4)
Robo Mikla prežíva v týchto dňoch bolestivé chvíle.

NEW YORK - Zaplavil ho smútok! Kedysi kontroverzný superstarista Róbert Mikla (32) prežíva v týchto dňoch veľkú bolesť. Navždy ho totiž opustila milovaná mama, ktorej chcel toho ešte veľa povedať. Rozlúčiť sa s ňou už, žiaľ, nestihol...

Niekdajší búrlivák Róbert Mikla sa už dlhšiu dobu zdržiava v Amerike. Po období plnom excesov totiž až za veľkou mlákou našiel pokoj a skoncoval so starým spôsobom života. V týchto dňoch ale bývalého superstaristu zasiahla krutá rana osudu. Prišiel totiž o svoju milovanú mamu.

So smutnou udalosťou v rodine sa spevák zdôveril aj priateľom na sociálnej sieti. Tam sa akoby lúčil so svojou mamou. „Nestihol som ťa! Zbohom. Bola to veľká škola. R.I.P,” vyznal sa zo svojich pocitov Mikla. Ako nám neskôr prezradil, svoju mamu chcel tiež poprosiť o odpustenie. „Myslel som, že ju stihnem a poviem jej dôležité veci. Nestihol som ale. Boh vie, čo robí,” reagoval pre topky.sk interpret. „Ja som letel za ňou, ona umierala. Boli sme si asi bližšie, ako kedykoľvek pred tým. Celý čas som na ňu myslel,” uzavrel.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu