Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Superstaristka Fecková odkopla po 2 rokoch frajera: Kvôli Kurcovi!

Simona Fecková a Martin Kurc tvoria zamilovaný pár. Zobraziť galériu (7)
Simona Fecková a Martin Kurc tvoria zamilovaný pár.

PRAHA – Máj, lásky čas! Česko Slovenská SuperStar má ďalšiu zamilovanú dvojicu. Po finalistoch Alžbete Kolečkářovej (18) a Michalovi Šepsovi (16) sa dali dokopy aj Martin Kurc (19) so Simonou Feckovou (21). Zaujímavé je, že iba krátko predtým zoficiálnením vzájomného vzťahu sa rozišli so svojimi predchádzajúcimi polovičkami.

Sú v tom až po uši! Finalista Česko Slovenskej SuperStar Martin Kurc v minulotýždňovom súťažnom kole pohorel. Mohli za to problémy súkromného charakteru, ktoré sa pod jeho slabý výkon podpísali. Rodák z Brna sa v tom čase trápil kvôli skrachovanému  partnerskému vzťahu. Teraz má však opäť dôvod na radosť. Ako sme zistili, dal sa dokopy s kolegyňou Simonou Feckovou!

„Vôbec to neviem vysvetliť. Nikto s tým nepočítal a zrazu to prišlo samé od seba,“ povedala nám na adresu novovzniknutej lásky Košičanka. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, nepamätá si presne, kedy preskočila iskra. Zrejme preto, že v tom čase ukončovala rozchod s bývalým partnerom.

Fecková topkám prezradila, že pred Kurcom mala dvojročný vzťah. „V podstate sme mali taký problém, že sme si prestali chýbať. Bolo to skôr už o zvyku,“ vysvetlila dôvod toho, prečo sa s priateľom rozišli. „On sa s tým vyrovnával v pohode. Je to inteligentný chalan, neboli žiadne scény. Ani nič podobné. Už sme sa aj stretli, porozprávali sa a vyjasnili si to,“ dodala.

Keďže Martin pochádza z Brna a Simona býva v Košiciach, ich vzťah by mohol v budúcnosti doplatiť na príliš veľkú vzdialenosť. To si uvedomujú aj zaľúbenci. „Vieme, že to bude určite iné. Ale my si to nejako už vyriešime,“ uzavrela Fecková s nádejou v hlase.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu