Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rytmusa dožral Šeps: Pochytili sa pred kamerami!

Rytmus a Michal Šeps si ostro vymieňali názory. Zobraziť galériu (21)
Rytmus a Michal Šeps si ostro vymieňali názory.

PRAHA – Slovná prestrelka! Včerajšie finálové kolo Česko Slovenskej SuperStar malo dusnú atmosféru. Postarli sa o to porotca Patrik Rytmus Vrbovský (33) a finalista speváckej súťaže Michal Šeps (16). Dvojica na seba vzájomne zaútočila. Nechýbali urážky a výčitky!

Odborná porota doposiaľ vo finálových kolách nešetrila kritikou na výkony Michala Šepsa. Paradoxne, včera večer sa mladíkovi podarilo zaujať jej väčšinu. Od Patrika Vrbovského sa však Michal chvály nedočkal. Raper zvozil súťažiaceho pod čiernu zem. Ten mu s patričnou dávkou drzosti kontroval!

V speváckej šou nebýva zvykom, aby súťažiaci nejakým spôsobom reagovali na hodnotenie poroty. Ba čo viac, málokto by sa odvážil odborníkom oponovať. Počas včerajšieho priameho prenosu však Šeps kritiku zo strany Rytmusa nezvládol. „Ja som ti to neuveril. Pripadalo mi to ako utrápený výkon speváka so sedláckou príchuťou. Vôbec si tú pesničku neprecítil,“ poznamenal Vrbovský. Ten však uznal, že toto Michalovo vystúpenie bolo lepšie, ako všetky ostatné doteraz.

Šeps bol z tohto hodnotenia zmätený, čo aj okomentoval slovami: „Nedáva mi to zmysel, ale v pohode. Rob si rap a do muziky moc nehovor.“ Prehnaná úprimnosť zo strany súťažiaceho však Rytmusa poriadne dožrala. „Ja si budem robiť rap, budem robiť aj dychovku, ale toto je môj názor,“ poznamenal nahnevane. „Tak si rob,“ odvrkol Michal. Porotca bol z tejto výmeny názorov znechutený a konflikt prenášal aj do hodnotenia ostatných súťažiacich.

Bez kritiky sa nezaobišlo ani Šepsovo spoločné vystúpenie s priateľkou Alžbetou Kolečkářovou. „Michal mi vadí. Sorry, ale keď sa chcem prísť niekde zabaviť a toto by tam škriekalo, hodil by som po ňom fľašu,“ neodpustil si Rytmus. Michal mu na to začal oponovať. „My sme amatéri a vy od nás chcete profesionálne výkony,“ poznamenal. Keď si však uvedomil, že jeho slová sú zbytočné, na ostatné poznámky z úst porotcu už viac nereagoval. Ktovie, či mal tento konflikt medzi Michalom a Rytmusom dohru aj v zákulisí...      

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu