Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zmenená Bagárová: Táto kosť že má šestnásť?!

Monika Bagárová sa takto zmenila. Zobraziť galériu (6)
Monika Bagárová sa takto zmenila.

BRATISLAVA - Z dievčaťa femme fatale! Účastníčka prvej série Česko Slovenskej SuperStar Monika Bagárová (16) patrila počas trvania súťaže medzi tie utiahnutejšie finalistky, ktoré sa na veľkom pódiu nevedeli predať. Po roku a pol sa však všetko zmenilo. Vyrástla z nej krásna žena, ktorá srší nielen sexepílom, ale aj speváckou profesionalitou!

Je na nepoznanie! Monika Bagárová, ktorá bola nedávno hudobným hosťom v Česko Slovenskej Superstar, zažiarila počas programu viac ako samotní súťažiaci. Upriamila na seba pozornosť nielen vďaka speváckemu výkonu, ale aj zjavu.

Šestnásťročná tmavovláska sa totiž za rok a pol od skončenia súťaže výrazne zmenila. Podobne ako kolegyňa Dominika Stará, aj Monika opeknela a akoby dospela. Z dievčatka sa stala sexi kosť. V čiernych kokteilových šatách vyrazila dych aj moderátorskej dvojici.

„Je to super krásny hosť. Pre mňa najkrajšia žena v česko-slovenskom šoubiznise,“ rozplývala sa Tina. Rovnako tak aj Leoš Mareš zahrnul Bagárovú komplimentmi. „To je Monika, snáď ešte krajšia ako minulý rok. Ja som si myslel, že to už ani nejde,“ povedal.

Topky.sk sa snažili osloviť aj mladú speváčku. Chceli sme od nej zistiť, čo sa skrýva za zmenou. Tmavovláska však nezdvíhala telefón.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu