Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Superstarista Bendig (17) šokuje: O pár dní sa žením!

Jan Bendig sa ide ženiť. Zobraziť galériu (3)
Jan Bendig sa ide ženiť.

BRATISLAVA – Pôjde pred oltár! Bývalý finalista prvej série Česko Slovenskej SuperStar Jan Bendig (17) šokoval nedávno svoje okolie nečakanou správou. Ako prezradil, o pár dní sa chystá vstúpiť do manželstva. A to má iba sedemnásť rokov!

Mladý spevák Jan Bendig, ktorý sa zviditeľnil medzinárodnou šou, si rok a pol po súťaži našiel nevestu. Ako informoval český denník Aha!, jeho nastávajúcou manželkou je Rómka. Vraj má aj ona slabosť pre hudbu - podobne ako Jan.

Mladý párik sa rozhodol, že nebude už dlhšie čakať. Vytúžené Áno si preto povedia o pár dní. Obrad sa uskutoční 22. mája v pražskom Mánese. „Sú tam nádherné priestory,“ nadchýnal sa spevák. Budúci manželia chystajú tradičnú rómsku svadbu vo veľkom štýle. Pozvaných je približne sto hostí. Bendig si údajne potrpí na tradície, preto si dopraje všetky rómske zvyky a pokrmy.

Ako sa zdá, mladý spevák si je svojou vyvolenou istý. A to až natoľko, že sa rozhodol oženiť sa v sedemnástich. „Tak nejako to prišlo a povedal som si, prečo nie. Máte sa ženiť v sedemnástich alebo v tridsiatich. Láske nerozkážete,“ povedal denníku Aha! To, čo zatiaľ mladík neprezradil, je meno jeho svedka. Údajne nebude z rodiny. Že by niekto zo SuperStar? Nechajme sa prekvapiť, ako celá svadba dopadne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu