Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Novotný vyzýva: Zastavme tunelovanie slovenského zdravotníctva!

Viliam Novotný
Viliam Novotný (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Vládna strana SMER-SD a jej nominanti sa usvedčili z toho, že aj v zdravotníctve vládnu Paškovým štýlom "vyhraj voľby a môžeš všetko...". Predražený nákup CT-čka v piešťanskej nemocnici je poslednou nehoráznou ukážkou smeráckej arogancie. Zastaviť ju dokáže len tlak verejnej mienky.

Intenzívnejšia spolupráca s našimi občanmi aj prostredníctvom najrýchlejších komunikačných kanálov je veľmi dôležitá. Preto som na sociálnej sieti facebook spustil stránku s názvom "STOP smeráckemu tunelovaniu slovenského zdravotníctva".

Každý, kto „dá like“ vyšle signál našej vláde, že s takýmto tunelovaním peňazí v zdravotníctve nesúhlasí. Bude to akési digitálne "referendum". Zároveň to bude priestor, ktorý využijem na diskusiu o stave nášho zdravotníctva, priestor, kde budem zbierať podnety od pacientov, ktorí majú výhrady voči službám v nemocniciach a budem zbierať informácie o podobných nekalých praktikách v slovenských nemocniciach. Je to ďalší kanál, vďaka ktorému tiež budem intenzívnejšie diskutovať s občanmi ako poslanec Národnej rady SR, člen Výboru NR SR pre zdravotníctvo, ale aj ako lekár. Nedovoľme vládnej strane SMER-SD robiť si z nášho zdravotníctva svoju stranícku firmu. Pozývam Vás na moju stránku! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu