Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Uprising warm up party už tento piatok, festival sa koná budúci týždeň

Uprising sa koná už budúci týždeň
Uprising sa koná už budúci týždeň

V piatok 20.8. sa na bratislavskej Incheba pláži koná warm up party festivalu Uprising. Na zohrievacej akcií jediného slovenského reggae festivalu vystúpia aj zahraniční hostia.

Emiliano je dancehall a reggae spevák známy zo spolupráce s africkým borcom 3ggom, Highlight International je hyperaktívny španielsko-rakúsky soundsystém. Domácu scénu reprezentujú Cifi a partia troch selektorov Ghetto Youths Sound - MeSs, Young J, a Simple Sample sú slovenská prvá liga. Na Uprising warm up party budú v predaji permanentky na festival za zvýhodnenú cenu 23€.

Samotný Uprising festival sa uskutoční budúci týždeň, 27. a 28. augusta. Headliermi sú Alborosie, Jah Mason, Panjabi MC, Afu-Ra, Dub Incorporation, Cornerstone Roots, Cali P, Ras Charmer & Ginjah, na súpiske je mnoho ďalších kvalitných mien ako napríklad Solo Banton & Deadly Hunta, Cornadoor, Mr. Cocoman, Braintheft, MC Zulu, Soca Twins, Krak In Dub & MC Troy, Daddy & Hypa, Digital Dubs, 3gga & Emiliano, Damalistok, Haf & La3no Cubano, AMO, Čistychov & Mišo Biely. Dub stage bude mať zvukovo aj umelecky pod palcom legendárny škótsky soundsystém Mungo's Hi-Fi.

Na bratislavských Zlatých pieskoch bude znieť reggae, dancehall, dub, hiphop, raggajungle, dubstep a príbuzné žánre, pre návštevníkov sú pripravené aj tanečné workshopy, športové aktivity, preteky vodných bicyklov, spoločná jóga, karibská kuchyňa, bubnová škola, to všetko s príjemným pobytom v prírode pri vode.

 

www.uprising.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu