Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Chinaski si to užívali s krásnymi babami!

Členovia kapely Chinaski obklopení sexi Axe sestričkami Zobraziť galériu (3)
Členovia kapely Chinaski obklopení sexi Axe sestričkami

Teplé počasie a sporo odeté slečny z Axe komanda spravili svoje! Hudobníci z českej kapely Chinaski sa nevedeli vynadívať na slovenské dievčatá a na minulotýždňovom festivale v Poprade sa s nimi nechali veľmi ochotne zvečniť.

Hoci Axe sestričky mali za úlohu lákať mužov v plavkách do sprchy, chlapcov z kapely neprehovorili. „Nie preto, že by sme sa im nepáčili, ale ponáhľali sa na ďalší koncert,“ prezradila jedna z Axe dievčat. Ich šarmu však neskôr neodolali ani moderátori z Fun rádia. Junior, ktorý je známy aj z Telerána, svoje nadšenie z množstva krásnych žien ani nezakrýval a fotenie si okato užíval.

Mladé slečny však nezlákali iba mužské osadenstvo. Ochotne s nimi pred fotoaparátom zapózovala aj Zuzana Smatanová. Na kráse jej to určite neubralo, pretože vynikla aj medzi mnohými dievčatami.

 

Máš aj ty nejaké zaujímavé a bláznivé fotografie z leta? Chceš stráviť párty s krásnymi Axe sestričkami? Tak neváhaj a zapoj sa do súťaže o žúrku pre teba a tvojich priateľov! Zobuď sa a hraj na Facebooku – Rise Up Girl Slovensko. Pošli svoje najbláznivejšie letné foto a nechaj hlasovať fanúšikov.

Fotografia s najvyšším počtom bodov („like“) vyhráva a víťaz získa párty s Axe vo vlastnom byte. Okrem občerstvenia do jeho bytu zavíta aj komando Axe sestričiek, ktoré víťaza osprchujú. Samozrejme v plavkách. Všetci, ktorí sa zúčastnia na tejto párty budú obdarovaní originálnymi darčekmi od Axe.

Fotografie môžete posielať na adresu axe@arthurmedia.sk do 27. 8. 2010. Hlasuje sa do 30. 8. 2010.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu