Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kubánske poobedie s Lazaro & Los Del Cayman

Lazaro de Jesus Hodelin Thomas Zobraziť galériu (7)
Lazaro de Jesus Hodelin Thomas

V 4 sériach Let´s dance, najúspešnejšej tanečnej show na Slovensku bol hlavnou hviezdou spevák Lazaro de Jesus Hodelin Thomas. Jeho hlas ozývajúci sa priestormi PKO, roztancoval nielen účinkujúcich (ako Zuzanu Fialovú, Mariannu Ďurianovú, Evu Mázikovú, Helenu Vondráčkovú, Simonu Krainovú, Mira Šmajdu), ale aj publikum.

Andy Hryc ako jeden so súťažiach Let´s dance 4 tvrdí, že tanec bol doplnkovým liekom na bolesť, ktorá ho práve zasiahla a vniesla do jeho života pozitívne myslenie.

Tento príjemný a neodolateľný závan Kuby si nenechá ujsť ani jedinečná pláž na Zlatých Pieskoch v Bratislave, ktorá je unikátnym miestom na opaľovanie, užívania si vody a slnečných lúčov. Rozpálené telá schladíte kúpaním v jazere alebo nápojmi, ktoré ponúka Water´s Ski bar.

V piatok 20.8.2010 od 17:00 v Areáli vodnolyžiarskeho vleku rozhýbe Lazaro spolu so svojou kapelou Lazaro & Los Del Cayman svaly brázdiacich nadšencov na vode a tí svojimi wakeboardmi, skatmi či vodnými lyžami roztancujú hladinu vody.

Ostatní budú rukami vyklepávať rytmus clave, vyspevovať s kapelou a exotické tanečnice predvedú horúcu salsu. Kubánske rytmy vám pomôžu na chvíľku zabudnúť na to, čo vás trápilo a budete naplnení radosťou, o ktorú sa postará DJ Mato až do samého rána.

Vstup je zdarma. Nebráňte sa vibráciam, ktoré budú prechádzať Vaším telom, nechajte sa uniesť atmosférou a odíďte s úsmevom na tvári.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu