Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Prvé rande na verejnosti po rozchode! Babiš prehovoril o svojej milenke

Andrej Babiš sa vyjadril k svojej údajnej milenke Anete Zicklerovej.
Andrej Babiš sa vyjadril k svojej údajnej milenke Anete Zicklerovej. (Zdroj: Instagram A.B./AlexAlvaro@toad.social)

PRAHA - Expremiér Andrej Babiš sa stal v posledných týždňoch v Česku stredobodom pozornosti. Dôvodom nie je tentoraz politika, ale jeho údajná nová partnerka Aneta Zicklerová. Šéf hnutia ANO sa ku špekuláciám prvýkrát vyjadril. 

Nepotvrdené informácie o novom vzťahu Andreja Babiša sa na internete objavili koncom apríla. Tesne predtým oznámil spolu so svojou ženou Monikou ukončenie manželstva. Dôvodom krachu má byť práve ryšavka Aneta Zicklerová. Tá má na starosti v Babišovom tíme sociálne siete.

archívne video

Andrej Babiš o Michalovi Šimečkovi (Zdroj: psp.cz, Facebook/Branislav Becík)

V rozhovore pre web TN.cz sa český expremiér prvýkrát vyjadril k svojmu údajnému vzťahu so sexi Zicklerovou. Svojimi slovami rázne odmietol všetky špekulácie. "Tieto nezmysly ani nechcem komentovať," odpovedal stroho. "Tieto nezmysly, čo sa píšu, nie sú dobré ani pre moju rodinu, ani pre rodinu tej pani," dodal rázne s tým, že k svojmu milostnému životu sa nechcel ďalej vyjadrovať.

Webu extra.cz však Babišov vzťah k mladej ryšavke potvrdili dva dobre informované zdroje. "Je až po uši zamilovaný do nového dievčaťa. Je mladá a on je s ňou už od leta a je tak nadšený, že sa úplne ani neschováva," povedal jeden informátor už minulý rok v decembri.

Ďalší uviedol: "Monika sa presťahovala už v lete. A Andrej sa tou novou skutočne vo svojom najužšom kruhu úplne netají. A rovno vám môžem povedať, že sa chová ako teenager," prezradil.
 

Viac o téme: Andrej BabišAneta Zicklerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu