Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Lodenica žije od rána!

Lodenica žije už od rána
Lodenica žije už od rána

Stanové mestečko festivalu Lodenica sa zobúdza. O 10.00 hod odchádzajú záujemcovia autobusom na fakultatívny výlet na zrúcaninu Katarínka a do okolia. A hudobný program sa začína tiež už o chvíľu. O 11.00 hod začína hrať druhá Open scéna a ako prvých budeme počuť skupinu LPS a po nich postupne:

Mysami, Pozdní sběr, Stressed Hedgehog, Kalumet band, Grasscountry a Pacipacifik. Ešte ani poriadne poslední účinkujúci na Open scéne nedohrajú a o 17.40 sa rozozvučí hlavná scéna Pavlínou Jíšovou, nasledovať bude slovenská country hviezda Alan Mikušek a AM band, následne Hop Trop, Cop, Druhá Tráva.

Americká hviezda Claire Lynch tak isto zaznie na hlavnej Kelt scéne v dnešnom piatkovom večernom programe. Druhú festivalovú noc ukončíme kultovou lodeničiarskou kapelou Kamelot! Samozrejme dnes 27.8.2010 bude pre vás hrať aj alternatívna scéna, a to konkrétne od 12.00 hod začneme divadelným predstavením a následne odznejú účinkujúci: Shady, Arccus, Padlášový výber, Mysami, Luboš Javurek, Kalumet, Šany, Števo Šanta, Slávek Janoušek, Juraj Turtev, Míša Leicht, Gailard.

Množstvo sprievodného programu máme pre vás pripraveného i dnes: beach volejbal, pre našich najmenších je pripravené detské mestečko, maľovanie tvárí, nafukovadlá, skákadlá,vodné gule, detský kútik a navyše deti do 130 cm majú na Lodenicu vstup zadarmo. Stánky s občerstvením a jedlom či suvenírmi vás lákajú. Komu by chýbali peniažky – bude mu prístupný aj bankomat Tatrabanky priamo v areáli.

Neváhajte a príďte na festival, máte pred sebou ešte celé dva dni a príďte si tak užiť posledný prázdninový víkend na piešťanskej Lodenici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu