Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nedvědi a Blue Effect dnes na Lodenici

Bratia Nedvědi
Bratia Nedvědi

Na záver leta sa patrí navštíviť akciu, ktorá tomuto lúčeniu dodá ten správny význam. Piešťany dnes ožijú hviezdami ako Radim Hladík a Blue Effect, či Jan a František Nedvědi. Preto sa posledný prázdninový víkend treba poriadne zabaviť a ukončiť spoločne festivalovú sezónu. Kto by nechcel byť v spoločnosti hviezd folku a country, a v atmosfére, ktorá sama o sebe evokuje dobrú náladu, praskanie ohňa, brnkanie na gitaru, a nielen to.

Festival Lodenica je ideálne miesto pre všetkých. 12. ročník Lodenice bude oddnes prebiehať v piešťanskom kempe.

Menšinového žánru sa netreba báť, organizátori každý rok vyberajú to najlepšie z českej a slovenskej hudobnej scény country a folku, ale dávajú priestor i novým kapelám, ktoré tak majú možnosť zahviezdiť v dobrej spoločnosti. Na festival každoročne putujú mladí, rodiny s deťmi, turisti i staršie ročníky - každý si tu niečo nájde.

Dnešný prvý štvrtkový deň festivalu ešte vystúpi vynikajúci Radim Hladík a Blue Effect a legendárni bratia Jan a František Nedvědi, ktorí prvú festivalovú noc uzatvoria fantastickým spoločným koncertom. Okrem tejto stálice v prvý deň festivalu vystúpia: Kaktus band, V.I.P. Gipsy, Bokomara a Naďa Urbánková, Heavens Shore, Družina, Slniečko na hlavnej scéne.

Na alternatívnej scéne si vo štvrtok 26.8.2010 zahrajú: Folktón, Branislav Kšiňan a Boris Čechvala, Žofie Kabelková, Cafe Edit, Žamboši, Pathetic Hypermarket Band, Romanika, Yantar. Vďaka svojmu jedinečnému prejavu boli označení ako najväčšie prekvapenie Lodenice práve Radim Hladík a Blue Effect.

Program je ako aj po minulé roky na štyroch scénach - na hlavnej scéne pod názvom Kelt scéna, open scéne, pesničkárskej scéne, tzv. Divadelnom alternatívnom stane a na Westernovej scéne.

Dnes, t.j. vo štvrtok 26.8.2010 beží predpredaj permanentiek za akciové ceny na tri dni len za 20 eur v sieti Ticketportal do 12.00 hod!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu