Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smeráci sa chválili pomocou pri záplavách: Pred luxusným domom poslanca strany!

MSD pred domom poslanca Antona Martvoňa. Zobraziť galériu (6)
MSD pred domom poslanca Antona Martvoňa. (Zdroj: Ján Zemiar, MSD)

BRATISLAVA – Juh a západ Slovenska sa spamätávajú z ničivých povodní, pričom ľudia postihnutí záplavami ako aj dobrovoľníci odstraňujú následky spúšte. Ruku k dielu priložili aj Mladí sociálni demokrati. Zaujímavé však je, že sa zamerali hlavne na pomoc v okolí luxusného bytového domu na Devínskej ceste, v ktorom býva smerácky poslanec Anton Martvoň, čo dokazujú aj fotky a video.

Mladí sociálni demokrati svoju nedeľňajšiu niekoľkohodinovú dobročinnosť na povodňami postihnutej Devínskej ceste aj náležite zdokumentovali. Aby ich aktivitu videlo čo najviac ľudí, podporili ju aj plateným statusom na Facebooku. „Naši členovia z Bratislavy sa rozhodli pomôcť pri odstraňovaní škôd spôsobených tohtoročnými záplavami. Aspoň svojou prácou vyjadrili spolupatričnosť a solidaritu, na ktorú ľudia často krát zabúdajú,“ pochválili sa na sociálnej sieti.

V príspevku rovnako ako aj na stránke Mladých sociálnych demokratov by ste však len márne hľadali zmienku o tom, že sa s vervou pustili do práce práve pred domom, v ktorom vlastní byt ich stranícky kolega a poslanec Martvoň.

Martvoň na tom nič zlé nevidí

Politik výber lokality Mladými sociálnymi demokratmi obhajuje. Povodne podľa neho iné oblasti nezasiahli takým masívnym spôsobom ako Devínsku cestu. „Tu to bolo najvypuklejšie, prirodzene, že si vybrali tú najhoršiu oblasť. “ vysvetlil pre Topky s tým, že mladí pomáhali pozdĺž celej Devínskej cesty. Upozornil aj na to, že v bytovom dome, v ktorom býva, žije okrem neho ďalších päť rodín.

MSD pred domom, v ktorom býva poslanec Martvoň (vľavo).
Zobraziť galériu (6)
MSD pred domom, v ktorom býva poslanec Martvoň (vľavo).  (Zdroj: msdsr.sk)

Na margo voľby oblasti, v ktorej MSD ponúkli pomoc, reagoval na Facebooku pobúrený Marek. Ten upozornil, že povodne ničivo pustošili aj juh Slovenska nielen obydlie Martvoňa. „bolsevici mladi, pomahate vlastnemu. co ste neprisli do komarna? tu pomahali vsetcia jedno z akej pol.strany boli.....ste nechutni presne ako vsetcia bolsevicki prisluhovaci,“ komentoval status Marek.

Z foto a videodokumentácie nie je jasné, či Mladí sociálni demokrati pomáhali pozdĺž celej cesty. Všetky fotografie aj video, ktoré zverejnili, sú spred domu poslanca Martvoňa, kde mali podľa neho zložené svoje veci.

Počas prestávky pri pomocných prácach.
Zobraziť galériu (6)
Počas prestávky pri pomocných prácach.  (Zdroj: msdsr.sk)
Smeráci sa chválili pomocou
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: msdsr.sk)
Luxusné bývanie poslanca Martvoňa.
Zobraziť galériu (6)
Luxusné bývanie poslanca Martvoňa.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu