Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Koncert Billyho Ryana pre „Lodeničiarov“ zadarmo!

Country night s Billym Ryanom
Country night s Billym Ryanom

Billyho Ryana budete môcť vidieť na festivale Lodenica už 29. augusta v piešťanskom campe. Práve Billy Ryan z USA bude jedným z hviezd vystupujúcich na hlavnom pódiu v Corgoň aréne v posledný tretí festivalový deň. Pre tých z vás, ktorí ste si zakúpili alebo si zakúpite v predpredaji permanentku na Lodenicu máme pre Vás odmenu. Pri predložení lodenicovej permanentky sa dostanete zadarmo na koncert Billyho Ryana v Bratislave 22.8.2009 v ROUTE 69.

Stačí, ak si teda kúpiš permanentku na festival Lodenica 2009, ktorý sa uskutoční v Piešťanoch dňa 27.08.-29.08.2009 a prídeš s ňou na koncert Billyho Ryana z USA v Bratislave v termíne 22.08.2009, kde ti lodenicová vstupenka zaručí vstup na tento koncert v ROUTE 69 úplne zdarma.

Navyše na koncerte vystúpia aj kapelky ako Veslári, Neznámi a potom country bál. Spríjemni si dva augustové víkendy skvelou country, folk a trampskou hudbou za cenu jedného.

Preto neváhaj a využi túto príležitosť, pretože vstupenku za 19,- eur si môžeš kúpiť už len do vypredania limitovanej série!

Viac na www.lodenica.sk a www.camille.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu