Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Lodenica sa blíži, limitovaná séria permanentiek sa míňa

Už o 23 dní sa otvoria brány v Piešťanskom autocampingu pre nás všetkých fanúšikov, ktorí milujú fantastickú atmosféru Lodenice a dobrú hudbu. Hneď v prvý deň sme pre Vás pripravili široký výber obľúbených kapiel ako sú Neznámi, Hop trop, Žalman, nebude ani chýbať piešťanská skupina Slniečko a zlatým klinčekom programu bude tentokrát veľmi známa a populárna kapela Kamelot, ktorá po troch rokoch vydáva nový, v poradí dvadsiaty album.

Samozrejme je tu pre vás ešte sobotný a nedeľný program, na svoje si prídu i deti, do 130 cm majú vstup zadarmo, kde si môžu spolu s rodičmi vyskúšať školu country tancov, maľovanie na tvár, rôzne atrakcie ako nafukovadlá, či zviesť sa na živom koni, samozrejme v sobotu a v nedeľu na vás čaká bohatý hudobný program, spomenieme napr. bratov Nedvědov, Vlasta Redla, Lenku Filipovú, či veľmi populárny Čechomor, s ktorým sa skončí 3-dňový hudobný kolotoč viac ako 70 účinkujúcich.

Preto neváhajte a využite nákup lacnejších vstupeniek na www.ticketportal.sk, nakoľko táto séria permanentiek je limitovaná a po nej nastúpi opäť drahšia. Navyše sa výborne predáva, čo nás veľmi teší. Preto neváhajte a ak sa chcete dostať na Lodenicu lacnejšie, využite túto predpredajovú cenu permanentky na tri dni na Lodenicu.

Viac info www.lodenica.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu