Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zvolenčan sa stal terčom útoku kovovou tyčou: Zranený dobehol na políciu, muži zákona okamžite zasiahli

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Michal Svítok)

ŽIAR NAD HRONOM – Mladý Zvolenčan sa stal terčom brutálneho útoku kovovou tyčou. Zranený dobehol na políciu. Muži zákona následne zadržali aj podozrivého. Agresorom mal byť 40-ročný Banskobystričan. Muž už čelí obvineniu.

Ku skutku došlo v utorok (3. 3.) ráno v Banskej Štiavnici. Zvolenčan (33) mal byť opakovane zasiahnutý kovovou tyčou do oblasti hlavy. „Poškodený počas útoku vyzýval útočníka, aby s konaním prestal. 33-ročný muž sa snažil pred útočníkom unikať a vybehol z domu von, pričom smeroval k oddeleniu polície v Banskej Štiavnici, ktoré sa nachádza neďaleko miesta, kde k útoku došlo,“ opísala prípad polícia.

Čítajte aj: Piati mladíci napadli v Poprade dvoch mužov: Kopance, krádež a napokon obvinenie

Po tom, ako policajt zbadal muža pred oddelením, ihneď mu vybehol von na pomoc. Predstavitelia zákona následne zadržali aj podozrivého muža. Zranenému Zvolenčanovi privolali rýchlu zdravotnú pomoc.

V súčasnosti už útočník, ktorým mal byť 40-ročný Banskobystričan, čelí obvineniu zo zločinu ublíženia na zdraví spáchaného v štádiu pokusu v jednočinnom súbehu s prečinom výtržníctva.

Odbor kriminálnej polície v Žiari nad Hronom v týchto dňoch vykonáva procesné úkony v prípade pokusu ťažkej ujmy na zdraví.

Viac o téme: PolíciaÚtočníkÚtokTyč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu