Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vodička na Orave sa vyznamenala: FOTO, pri ktorej sa ľudia pýtajú, ako sa toto vôbec mohlo stať?!

Auto skončilo vo výklade Zobraziť galériu (2)
Auto skončilo vo výklade (Zdroj: Facebook/Dolný Kubín a Orava)

DOLNÝ KUBÍN - Vošla do lekárne, nie však po svojich. Vodička Seatu Ibiza si cestu skrátila a do výkladu si to nasmerovala sediac vo svojom aute. Či sa pod kurióznu nehodu podpísala nepozornosť alebo niečo iné, nie je známe. Vtipné komentáre však na seba nenechali dlho čakať. Nikomu sa, našťastie, nič nestalo.

Nová služba na parkovanie priamo v lekárni, bankomatová mafia či choručké auto. Aj také prívlastky si od verejnosti na sociálnej sieti vyslúžila fotografia, ktorá vznikla v Dolnom Kubíne. Šoférke ale rozhodne do smiechu nebolo.

Škodová udalosť sa stala vo štvrtok krátko po 17. hodine na ulici Nemocničná. "Vodička (54) z Dolného Kubína viedla osobné motorové vozidlo Seat Ibiza a narazila s ním do objektu lekárne," uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Šťastím v nešťastí bolo, že vo chvíli, keď auto vletelo do výkladu, sa nikto nenachádzal ani na chodníku, ani v miestnosti za stenou. Nezranila sa ani samotná vodička. Na mieste zasahovali hasiči, ktorí vyťahovali vozidlo.

Auto skončilo vo výklade.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Dolný Kubín a Orava)

Snímku uverejnila facebooková stránka Dolný Kubín a Orava. Napriek tomu, že príčina nehody na teraz nie je známa, alkohol sa pod ňu nepodpísal. Šoférka totiž po nehode nenafúkala.

Viac o téme: Kuriózna nehodaDolný Kubín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu