Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vážna nehoda pri Krupine: Tínedžeri v rýchlosti narazili do stromu, chlapček je v kritickom stave

Nehoda pri obci Litava Zobraziť galériu (3)
Nehoda pri obci Litava (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

LITAVA - Vážna dopravná nehoda sa stala v nedeľu popoludní pri Krupine. Partia kamarátov si sadla do auta a na málo frekventovanej ceste šliapol vodič poriadne na plyn. Zišiel ale z cesty a nasledoval silný náraz do stromu. V aute sa viezol aj štvorročný chlapček, ktorý po silnom náraze vyletel von. Je v kritickom stave.

Nehoda sa stala v nedeľu na ceste za Litavou v okrese Krupina. Zatiaľ nie je známe, kto sedel za volantom. V aute boli okrem štvorročného chlapčeka aj dvaja tínedžeri (14, 18). Podľa všetkého musel vodič jazdiť rýchlo, auto zišlo z cesty a nasledoval silný náraz do stromu. Následne vozidlo odhodilo niekoľko metrov.

Vážna nehoda pri Krupine:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

Ako informovala televízia Joj, na mieste zasahovali leteckí záchranári, ktorí ratovali najmladšieho člena posádky. Chlapček (4) skončil po náraze mimo havarovaného vraku. "Lekár leteckých záchranárov poskytol chlapcovi primárne ošetrenie a po napojení na umelú pľúcnu ventiláciu bol s vážnym kraniocerebrálnym poranením v kritickom stave letecky prevezený do detskej fakultnej nemocnice v Banskej Bystrici," uviedla pre televíziu hovorkyňa záchrannej leteckej spoločnosti Zuzana Hopjaková.

Vážna nehoda pri Krupine:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

Vo zvolenskej nemocnici skončili ďalší dvaja chlapci. Zatiaľ nie je jasné, ktorý z nich šoféroval. Podľa televízie sa vyhovárajú jeden na druhého. Prípadom sa zaoberá polícia. 

Viac o téme: NehodaStromLitava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu