Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Heroínová Tereza prvýkrát na vzduchu! FOTO Toto s ňou urobilo 20 dní pakistanského pekla

Tereza, česká pašeráčka drog na súde zahalená v sárí Zobraziť galériu (9)
Tereza, česká pašeráčka drog na súde zahalená v sárí (Zdroj: FB/Tereza H., Daily Pakistan)

PAKISTAN – Najnovšia správa o 21-ročnej českej pašeráčke heroínu prekvapila. Mesačná väzba v pakistanskej cele Terezu pripravila o jej povestný úsmev, ktorý vystriedal kamenný výraz na tvári a vychudnutá postava zahalená v sárí. Na fotografiách je vidieť, ako ju dvadsaťdňový trest v pakistanskej väznici zmenil na nepoznanie.

Pakistanský denník informoval, že Tereza H. je zdravá, čo potvrdil aj jej právnik. Na terajšom súdnom konaní predstúpila nenalíčená a zahalená v pakistanskom sárí. Podľa právnika, ktorý Terezu zastupuje, bola Češke predĺžená väzba do 7. februára a ďalšie súdne konanie možno očakávať do šiestich mesiacov. 

Tereza H. tesne po zadržaní z 10. januára sa za dva týždne poriadne zmenila. Záber z 30. januára, kde je zahalená v sárí šokuje
Zobraziť galériu (9)
Tereza H. tesne po zadržaní z 10. januára sa za dva týždne poriadne zmenila. Záber z 30. januára, kde je zahalená v sárí šokuje  (Zdroj: FB/Tereza Hluskova, Daily Pakistan, )

VIDEO: Česká pašeráčka drog pred súdným konaním

Pred budovou súdu čakali desiatky ľudí spolu s médiami. Tereza bola na súd odvedená policajnou eskortou. Jej telo bolo zahalené v tradičnom sárí. 

Tereza z 10. januára po zadržaní a Tereza po dvoch z 30. januára na súdnom konaní
Zobraziť galériu (9)
Tereza z 10. januára po zadržaní a Tereza po dvoch z 30. januára na súdnom konaní  (Zdroj: FB/Tereza Hluskova, Daily Pakistan, )

Česká pašeráčka drog, Tereza
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Reprofoto/DailyPakistan, FB/Daily Pakistan Global )

Nové VIDEO z výsluchu pašeráčky Terezy: Moment, keď ju zlomili a posledné FOTO na letisku 

Miestne médiá informovali, že Tereza do väzenia dostala balík hygienických potrieb. Bol adresovaný od jej rodinných príslušníkov. Jej právnik potvrdil, že obžalovaná je v poriadku a na podmienky vo väzbe sa nesťažuje. Právnik dodal, že Tereza s vyšetrovateľmi spolupracuje. 

Tereza bola zadržaná 10. januára na medzinárodnom letisku v Lahore. Pakistanskí colníci ju zadržali po tom, čo jej pri protidrogovej kontrole našli v kufri 9 kilogramov heroínu. V Pakistane sú za pašovanie drog veľmi vysoké tresty, ktoré zahŕňajú aj trest smrti.

Česká pašeráčka drog, Tereza
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Reprofoto/DailyPakistan, FB/Daily Pakistan Global )

Viac o téme: PakistanTerezaDrogyPašeráčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu