Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nové VIDEO z výsluchu pašeráčky Terezy: Moment, keď ju zlomili a posledné FOTO na letisku

Tereza pri svojom výsluchu priznala, že má strach o svoj život. Zobraziť galériu (5)
Tereza pri svojom výsluchu priznala, že má strach o svoj život. (Zdroj: Facebook/Tereza Hluskova)

PRAHA/LAHORE - Češka Tereza, ktorá pašovala 9 kg heroínu, zažíva ťažké chvíle. Na sociálnych sieťach sa objavilo ďalšie video, tentokrát z výsluchu s colníkmi. V ňom dievčina priznala, že má strach o svoj život.

Češku chytili na letisku, keď sa snažila previesť cez hranice 9 kg heroínu. Potom, čo jej našli drogy, podrobili colníci Terezu výsluchu.

Vo videu, ktoré zverejnili na sociálnej sieti, Tereza priznala, že sa bojí o život. Colníkom totiž povedala, o svojom kontakte v Anglicku. "Mám možno fotku chlapa z Anglicka v konverzácii. Len tam takto sedí," hovorí Tereza vo videu po anglicky. Vzápätí však dostane obrovský strach.

Tereza na výsluchu s colníkmi

"Ježiš, on ma zabije," vyhŕkne, tentokrát vo svojom rodnom jazyku. Vyzerá to ale tak, že colníci jej neverili. "Pane, ona klame," povedal jeden. Druhý sa k nemu pridáva: "Je trénovaná."

Na Facebooku preložil video do angličtiny istý Kashan Dar. Tereza najskôr vypovedala, že o drogách nevedela nič, neskôr svoju výpoveď zmenila, ale tvrdila, že nevedela, že preváža čistý heroín a v takom množstve.

V prípade mladej Terezy,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Tereza H.)

"Najskôr mi dali do kufra nejaké 3 sošky, povedali, že sú to darčeky. Nevedela som, že tam niečo je. Druhýkrát som to už vedela, ale mala to byť len tráva. Potom sa mi už začali vyhrážať. No hovorili, že je to len niečo, z čoho sa drogy vyrábajú, nie že je to čistý heroín," nariekala Tereza.

Na sociálnych sieťach sa objavili aj fotografie istej Simony, ktorá je podľa niektorých zodpovedná za celú situáciu.

Tereza pašovala cez hranice
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Tereza Hluskova)

Tereza pašovala cez hranice
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Tereza Hluskova)

"Kamarátka Simona, ktorú kamaráti Terezy označujú za pôvodcu jej cesty do pakistanského väzenia. Simona má bydlisko na úrade, je zaťažená exekúciami, jazdí v bielom Audi TT Cabrio a užíva si luxus," píše sa na Facebooku.

Tereze našli na letisku až 9 kg heroínu

Bitka medzi vyšetrovateľmi

Podľa českého Blesku sa o mladú ženu strhla bitka medzi vyšetrovateľmi. Protidrogový útvar a letisková polícia o Terezu bojujú, no colníci vraj ešte nie sú pripravení Češku odovzdať inému útvaru.

Vyšetrovatelia si dokonca majú kvôli nej posielať medzi sebou oficiálne dopisy. Podľa zákona má na vyšetrovanie a zadržanie právo protidrogové oddelenie.

Fotenie ako s celebritou

Ešte predtým, ako Terezu na letisku zatkli, stihla sa odfotiť so zamestnancami letiska. Fotografia pritom vyzerá, akoby sa fotili so známou celebritou.

Tereza pašovala cez hranice
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Tereza Hluskova)

Viac o téme: VýsluchPakistanPašovanie drog
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu