Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nechutný prípad z Česka: Muž (50) sa vyhrážal mladíkovi (23), potom ho znásilnil

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

ŠUMPERK - Šokujúci prípad riešia českí kriminalisti. Muž (50) uväznil iného muža (23) a vyhrážal sa mu so zbraňou v ruke.V nestráženej chvíli mu nasypal do nápoja neznámu látku a znásilnil ho.

Až desať rokov odňatia slobody hrozí 50-ročného mužovi z malej obce na Šumpersku v Česku. Je obvinený zo spáchania prečinu vydieranie so zbraňou a znásilnenia. "Obvinený muž k sebe domov pozval v polovici septembra 23-ročného mladíka. Ubytovanie mu ponúkol výmenou za pomoc pri oprave domu," informovala hovorkyňa českých policajtov Tereza Neubauerová. 

Zaistená zbraň
Zobraziť galériu (2)
Zaistená zbraň  (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Ale hneď po nasťahování sa mladíkovi zakázal muž vychádzať von a začal sa mu vyhrážať so zbraňou v ruke. "V prípade, že by sa pokúsil o útek, neváhal by ho zastreliť. Nasledujúcu noc mladíkovi nasypal neznámu látku do pitia, aby zaspal. Potom ho znásilnil," doplnila policajná hovorkyňa s tým, že po štyroch dňoch se mladíkovi podarilo kontaktovať svojho kamaráta, ktorého požiadal o pomoc. Ten následne zalarmoval políciu.  


Prečítajte si aj:

Akčná policajná razia proti lúpežnému gangu: VIDEO Zadržali troch mužov a množstvo zbraní


Vzhľadom k trestnej minulosti 50-ročného muža a informácii o vyhrážaní sa so zbraňou v ruke, zadržanie realizovala policajná zásahová jednotka. "Pri zásahu bola zaistená plynová pištoľ. Obvinený muž je stíhyný väzobne," uzavrela Neubauerová. 

Viac o téme: ZbraňVyhrážkyŠupmerk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu