Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Deti si mysleli, že rodičia tvrdo spia: Po piatich dňoch desivé zistenie

Deti netušili, že mama a otčim sú mŕtvi Zobraziť galériu (2)
Deti netušili, že mama a otčim sú mŕtvi (Zdroj: Foto: YT/AGENCIA EFE)

HUELVA - Smutný prípad riešia španielski policajti. Privolali ich susedia, ktorým bolo divné, že dospelí dlhšie nevychádzajú z bytu, pričom vedeli, že sa starajú o štyri deti. Nevinné priznanie detí veľmi zabolí a zároveň šokuje.

Štyri španielske deti považovali spánok svojich rodičov za natoľko nedoknuteľný, že ich nezobudili päť dní. Až potom sa zistilo, že obaja dospelí sú mŕtvi. Podľa španielskych médií boli deti vo veku 5 až 13 rokov zvyknuté na to, že sa o nich mama s otčimom dlhší čas nezaujímali, a tak im ich päťdenný výpadok neprišiel divný. Podľa polície rodičia spáchali samovraždu.

VIDEO Deti si mysleli,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: YT/AGENCIA EFE)

Detská naivita

Žena (40) žila so svojím partnerom s štyrmi deťmi v tisícovom mestečku La Zarza-Perrunal neďaleko Huelvy na juhu krajiny. Susedia videli dospelých naposledy vyjsť na ulicu na začiatku minulého týždňa, odvtedy zostali doma. Keď rodinu v sobotu navštívil správca domu, jedno z detí mu povedalo, že mama nemôže otvoriť dvere, pretože "spí a je veľmi studená". Policajtom deti povedali, že si celý čas mysleli, že mama spí a otčim v spálni hrá počítačové hry. Stravovať sa a obliekať vraj deti zvládali úplne samé.

Podľa polície dospelí zjedli veľké množstvo liekov, a tým si vzali život. Ich motív nie je známy. Médiá informovali o tom, že žena v poslednom čase žiadala o sociálne dávky, bez nich totiž nebola schopná zaplatiť bývanie. Deti zatiaľ dostal do starostlivosti biologický otec, ktorý sa s nimi dlhodobo nestýkal.  

 

Viac o téme: SpálňaDetiSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu