Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík (24) znásilnil sestru svojej partnerky: Pred súdom si našiel bláznivú výhovorku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MELBOURNE - Muž z austrálskeho Melbourne znásilnil sestru svojej partnerky a tvrdil, že k tomu došlo preto, lebo si ju pomýlil. Ženy sú totiž dvojičky. Napriek bizarnej výhovorke poslal súd vinníka do väzenia na štyri roky, informoval Herald Sun.

Ostrov ako z hororu: Kým rodičia boli v práci, dedinčania hromadne znásilňovali dievča (15)

Obeť, ktorá sa rozišla s priateľom, našla dočasné útočisko u svojej sestry, kde spala v hosťovskej izbe. Mladík k nej vošiel, aby sa spolu porozprávali, ale po istom čase jej stiahol oblečenie a znásilnil ju.

Po útoku telefonoval partnerke a tvrdil, že ho jej sestra sexuálne napadla. Rovnakú verziu zopakoval aj policajným dôstojníkom. Bol vraj zmätený, pretože obeť a jeho partnerka vyzerajú rovnako. Navyše obeť obvinil, že je to klamárka, ktorá mu dávala neslušné návrhy.

Na súde však odznelo, že to práve on obeti rozprával o tom, ako vždy sníval o sexe s ňou. Okrem toho by musel byť poriadne hlúpy, aby po viac ako hodine rozhovoru s obeťou v jej izbe nezaregistroval, že sa nerozpráva so svojou partnerkou.

Obeť, ktorá sa po útoku svojmu dvojčaťu odcudzila, uviedla, že sa už niekoľkokrát pokúsila o samovraždu. "Všetko, čo som chcela, bolo, aby mi povedal, že je mu to ľúto a pripustil, čo mi urobil," dodala.

Viac o téme: ZnásilnenieDvojčaSúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu