Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Vodič luxusného auta zrazil chodkyňu, k nehode sa prihlásil až o niekoľko dní

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

POHRONSKÝ RUSKOV - Vodič, ktorý v sobotu 23. septembra o 19.10 h v Pohronskom Ruskove, v smere na Hronovce, zachytil chodkyňu, sa v pondelok 25. septembra po zverejnení výzvy prihlásil na polícii. Informovala o tom nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Po dopravnej nehode zostalo na mieste spätné zrkadlo z osobného motorového vozidla značky Mercedes, typu ML, hnedej farby, pričom po nej chodkyňa dôsledkom nárazu utrpela ťažké zranenia. "Vodič sa na mieste s poškodenou dohodol, že sa stretnú v nemocnici, kam však neprišiel, a taktiež nehodu na polícii neoznámil. Päťdesiatšesťročný vodič zo Želiezoviec sa v pondelok po zverejnení výzvy dostavil na políciu, kde uviedol, že pravdepodobne pri komunikácii s poškodenou došlo k nedorozumeniu," povedala Bruchterová.

"Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin ublíženia na zdraví. Presná príčina, okolnosti, ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú naďalej predmetom vyšetrovania," dodala nitrianska krajská policajná hovorkyňa.

Viac o téme: NehodaZrážkaMercedes MLPohronský Ruskov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu