Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia vyhlásila pátranie v Ružomberku: Traja muži sa skrývajú pred spravodlivosťou

Olivia Newton-John Zobraziť galériu (4)
Olivia Newton-John (Zdroj: SITA)

Polícia vyhlásila pátranie po troch mužoch z Ružomberka. Hľadaní nepreberajú zásielky a podľa hovorcu žilinskej polície sa skrývajú. Nezvestnými sú Marián Krcho (38), Peter Čonka (32),

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po troch nezvestných mužoch z Ružomberka. "Hľadaní nepreberajú súdne zásielky a skrývajú sa, nakoľko vie, že sa voči nim vedie trestné konanie," uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Marián Krcho

Marián Krcho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Moravčík informoval, že na menovaného vydal Okresný súd Ružomberok príkaz na zatknutie pre prečin sprenevery. Krcho je strednej postavy a má hnedé vlasy a hnedé oči. 

Michal Fraňo

Michal Fraňo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Moravčík informoval, že na menovaného vydal Okresný súd Ružomberok príkaz na zatknutie pre prečin úverového podvodu. Fraňo je strednej postavy, má hnedé vlasy a hnedé oči.

Peter Čonka

Peter Čonka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Moravčík, na menovaného vydal Okresný súd Ružomberok Európsky zatýkací rozkaz pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia. Čonka je strednej postavy, má hnedé vlasy a hnedé oči.

Akékoľvek informácie o hľadanom môžu občania nahlásiť na najbližší útvar polície alebo na bezplatnú telefónnu linku 158.

Viac o téme: PátranieRužomberokMarián KrchoMichal FraňoPeter Čonka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu