Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Pomôžte mužom zákona v pátraní: Hľadajú muža, ktorý v mhd napadol ich kolegu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti vyšetrujú zločin útoku na verejného činiteľa a v tejto súvislosti sa obrátili so žiadosťou o spoluprácu na občanov, ktorí boli jeho svedkami. Informovala Tatiana Kurucová, bratislavská policajná hovorkyňa.

Podľa polície sa zločin mal stať dňa 1. januára 2016 v čase krátko po jednej hodine v noci v priestore autobusu MHD č. 93 na Staromestskej ulici v Bratislave. "K útoku došlo krátko potom, ako si počas bežného výkonu služby príslušníci z Obvodného oddelenia PZ Staré Mesto - západ všimli na Staromestskej ulici v autobuse linky č. 93 dve osoby, ktoré sa v jeho zadných priestoroch vzájomne fyzicky napádali," povedala Kurucová.

Počas zákroku policajnej hliadky mal jeden z útočníkov napadnúť aj strážcu zákona. "Utrpel tržnú ranu na hlave s predpokladanou dobou liečenia sedem až desať dní," uviedla Kurucová. Po otvorení autobusu útočník z miesta činu ušiel na neznáme miesto. "V tejto súvislosti žiadame svedkov uvedeného protiprávneho konania, aby akékoľvek informácie k jeho priebehu a osobe útočníka poskytli polícii na bezplatnom čísle 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uzavrela Kurucová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu